Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Hawkeye 1x1

Never Meet Your Heroes

Seriali bazohet në superheroin Hawkeye dhe ndjek aventurën e vajzës së re Kate Bishop që merr rolin pas Hakmarrësit origjinal, Clint Barton.

Nov. 24, 2021

Hawkeye season 1