Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

The Last of Us 1x2

Infected

Joeli, Tess dhe Ellie kalojnë nëpër një hotel të braktisur dhe të përmbytur në Boston në rrugën e tyre për të cuar Ellien tek një grup Fireflies.

Jan. 22, 2023

The Last of Us season 1