Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

The Last of Us 1x3

Long, Long Time

Kur një i huaj i afrohet kompleksit të tij, mbijetuesi Bill krijon një lidhje të pamundur. Më vonë, Joeli dhe Ellie kërkojnë drejtimin e Billit.

Jan. 29, 2023

The Last of Us season 1