Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

The Last of Us 1x8

When We Are in Need

Ellie kryqëzon shtigjet me një grup hakmarrës të të mbijetuarve dhe tërheq vëmendjen e udhëheqësit të saj. Joeli i dobët fizikisht përballet me një kërcënim të ri.

Mar. 05, 2023

The Last of Us season 1