Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

The Walking Dead 11x2

Acheron (2)

Grupi zbulon se një anëtar nuk ka arritur të hyjë brenda makinës së metrosë. Rrethuar nga zombi, kthimi në tunel do të thotë vdekje e sigurt. Të gjithë sytë janë te Negani pasi rregulli i mbijetesës ndryshon. Nuk vlen më “askush nuk lihet pas”. Motoja tani është “vazhdojmë para.” Me shumë pak municione dhe energji të mbetur, grupi duhet të jetë gati pasi zombit kanë gjetur një rrugë brenda trenit të metrosë. Ndërkohë, Daryl mundohet më shumë nga sa e priste të gjejë Dogin; Yumiko sfidon procesin e vlerësimit të Komonuelthit, i cili kërcënon të ardhmen e saj dhe të Eugenes, Ezekielit dhe Princeshës.

Aug. 29, 2021

The Walking Dead season 11