Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

The Walking Dead 11x22

Faith

Të ndarë nga fëmijët e tyre, Maggie, Gabriel dhe Rosita ndjekin një kolonë ushtarake drejt një destinacioni misterioz. Ezekiel, Kell, Negan dhe Annie e gjejnë veten e tyre në një kantier pune. Daryl dhe Carol ndjekin një tren që ka marrë Connien.

Nov. 06, 2022

The Walking Dead season 11