Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

The Walking Dead 11x7

Promises Broken

Maggie dhe Elijah mësojnë një taktikë të re për të mbijetuar nga Negani. Grupi i Eugenes pastron të vdekurit për të paguar gjobën. Daryl merr njohuri të reja për Leahn dhe grupin e mercenarëve.

Oct. 03, 2021

The Walking Dead season 11