Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Tulsa King 1x6

Stable

Manfredi përpiqet të rregullojë marrëdhënien me të bijën. Tashmë, FBI-ja vihet në dijeni të lëvizjeve të tij të fundit dhe, nën lupën e saj, vendoset Bodhi, i cili bastiset dhe merret në pyetje. Ualtrip vë njerëz për të qëlluar në lokalin ku gjendet Duighti, veprim ky që pasohet nga një vdekje…

Dec. 18, 2022

Tulsa King season 1