Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Tulsa King 1x8

Adobe Walls

Stacy dhe kolegët e saj bastisin lokalin e Waltrip, por atë nuk arrijnë ta arrestojnë. Chickie deklaron se ka vendosur të marrë hak ndaj Dwight, megjithatë e telefonon Dwightin duke kërkuar të bëjnë paqe dhe të takohen.

Jan. 01, 2023

Tulsa King season 1