Cursed: Sezoni 1

Cursed: Sezoni 1

Jul. 16, 2020
Your rating: 0
9 4 votes

Në këtë marrje të re të legjendës Arthurian, adoleshenti Nimue bashkon forcat me Arthurin mercenar në një kërkim për të gjetur Merlin dhe për të dhënë një shpatë antike.

Episodes