Impulse: Sezoni 1

Impulse: Sezoni 1

Jun. 06, 2018
Your rating: 0
10 1 vote

16-vjeçari Henry Coles është një i huaj në qytetin e saj të ri Reston, New York. Me një çip të madh mbi supe dhe pa miq, ajo mbetet e tërhequr dhe e izoluar, por gjithçka ndryshon kur një takim traumatik me një shok klase shkakton diçka thellë brenda Henry – duke lëshuar një fuqi që ajo nuk mund ta kontrollojë.

Episodes