Special Ops: Lioness: Sezoni 1 me Titra Shqip | Filmaon.pw
Special Ops: Lioness: Sezoni 1

Special Ops: Lioness: Sezoni 1

Jul. 23, 2023
Your rating: 0
0 0 votes

Joe përpiqet të balancojë jetën e saj personale dhe profesionale si maja e shtizës së CIA-s në luftën kundër terrorit; Programi i Luanës e detyron Cruz-in të veprojë i fshehtë së bashku me Joe-n në mesin e ndërmjetësve të fuqishëm të terrorizmit shtetëror.

Episodes