Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

1899 1x1

The Ship

Maura ndihmon një grua shtatzënë. Kapiteni merr një vendim të guximshëm pasi merr një mesazh nga një anije e humbur – dhe zbulon diçka shqetësuese.

Nov. 17, 2022

1899 season 1