Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

1899 1x7

The Storm

Danieli i kërkon Maurës diçka që ajo nuk e kupton. Olek dhe Ling Yi drejtojnë anijen përpara se të ndodhë një tragjedi. Identiteti i Elliot del në dritë.

Nov. 17, 2022

1899 season 1