Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

Hawkeye 1x5

Episode 5

Kate takon një të panjohur e cila ka një problem me Hawkeyen. Clint përballet me një çështje nga e kaluara dhe kupton se gjërat janë ndërlikuar.

Dec. 15, 2021

Hawkeye season 1