Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

The Last of Us 1x4

Please Hold to My Hand

Pasi Joel dhe Ellie largohen nga kompleksi i Bill dhe Frank, ata hasin në diçka që është edhe më vdekjeprurëse se të infektuarit, njerëzit. Joeli duhet ta mbrojë Ellin me çdo kusht, që të mos rijetojë atë që i ndodhi vajzës së tij vite më parë.

Feb. 05, 2023

The Last of Us season 1