Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

The Walking Dead 11x14

The Rotten Core

Maggie, Lydia dhe Elijah ndihmojnë Aaronin dhe Gabrielin në një mision shpëtimi. Daryl dhe Rosita shkojnë për një grabitje.

Mar. 27, 2022

The Walking Dead season 11