Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

The Walking Dead 11x6

On the Inside

Duke u larguar nga të vdekurit, Connie dhe Virgil fshihen në një shtëpi ku qëndrojnë krijesa misterioze. Pope teston besnikërinë e Darylit në një mision zbulimi. Kelly largohet nga Alexandria në kërkim të Connies.

Sep. 26, 2021

The Walking Dead season 11