Report bug

Please help us to describe the issue so we can fix it asap.

Captcha
Cancel

The Walking Dead 11x20

What's Been Lost

Daryl dhe Carol kërkojnë miqtë e tyre të zhdukur. Yumiko përballet me manipulimet e kryetares Milton.

Oct. 23, 2022

The Walking Dead season 11